• 9290
    hala ligin en iyi kadrosuna sahio plan takımdır. hatta bana göre en iyi kadrosuna sahiptir. yeter ki bazı oyunculardan tamamen bazılarından da zaman zaman vazgeçilebilsin. bazıları da geçici olarak yerinde oynatılabilsin. hamit, gökhan, bruma sakat. bunlar bence çok kilit oyuncular. özellikle bruma'nın sakatlığı 4-2-3-1 vb dizilişlere geçmemizin uzamasına neden olacaktır. bu takım için en uygun diziliş 3-5-2 gibi dursa da bazı oyuncuların oyun zekası eksikliği ve oyuncuların lakayitliği sebebiyle 3-5-2 oy-na-ya-maz. boşuna hoca birşeyler yapmaya çalışıyor sabır falan demeyin. olmaz, olmayacaktır. boşa kürek çekmek 3-5-2'yi yerleştirmeye çalışmak ve çok da zarar veriyor.

    yapılacak iş belli forvetlerdn birinden vazgeçeceksin ve 4-4-1-1 oynayacaksın şimdilik. 2011-2012'deki gibi.

    --------------------muslera--------------------

    --sabri---------gökhan-------semih-------alex

    ------------------melo-------selçuk------------
    ---hayroviç-----------------------------emre--

    -------------------------sneijder----------------
    --------------------burak-----------------------

    bu 4 yabancılı 11. yedekte drogba'yı ve duruma göre diğer yabancılardan birini koyarsın. gökhan'ın sakatlığı geçene kadar bizim için chedjou'dan daha iyi bir stoper olan dany'i oynatmamız lazım. stoper transfer edilirse -ki bence muhakkak edilmeli- o oynar. veysel transfer edilirse veysel oynar sağ bekte edilmezse form durumlarına göre salih ya da sabri oynar. eboue'yi bu haliyle arkadaşlarına ihanetiyle florya'ya sokmamak lazım bence. riera'da kasaplığıyla, karaktersizliğiyle galatasaray formasını hak etmiyor yoksa o da çok önemli bir oyuncu.

    seneye de artık 4-2-3-1'e geçmeliyiz.

    --------------------muslera---------------------

    --sağ bek------yabancı-------semih-------alex
    lider stoper

    ---------------melo-------selçuk----------------
    ----------------------sneijder---------------------

    ----hayroviç-------------------------------bruma
    ------------------------burak--------------------

    saçma 5+0+3 kuralı uygulamaya konmayacağından en az 6 yabancılı bir 4-2-3-1 vb. dizilişle ligin de şampiyonlar liginin de (gidebilirsek) koruz bir yerlerine.

    3-5-2 ısrarı sürerse 2013-2014 sezonunun kalanında deplasmanda kazanacağımız her maç benim için sürprizdir. kupadaki tokatspor maçı dahi.

    drogba'nın oynaması diğer oyuncuların tembelleşmesine ve işin kolayına kaçmaya çalışmalarına neden oluyor. şişir drogba'ya gitsin amk diyorlar. o ilerde tutar, indirir, vurur diye düşünüyorlar. maalesef drogba'da böyle oyunu istiyor her topu kendine istiyor. drogba gibi adamı daha verimli kullanmamız lazım. 2 maçın 1'inde yedek otursa oyun sıkıştığında oyuna girse daha iyi olmaz mı? muhtemelen seneye drogba'sız bir galatasaray futbol takımı olacak ve olmalıdır. buna alışmak için drogba'sız oyuna dönmemiz ve onun üzerinde çalışmamız lazım. arena'da bir maç düşünün daha maçın kilidi çözülmemiş ve dk 65.'te kenarda drogba. maçın bütün havası değişir amk seyircisinden futbolcusuna. muhtemelen burak'ın veya umut'un koşularıyla yormuş olduğu savunma hattını drogba ile son vuruşu yapıp yıkabiliriz.

    bu takım 4-4-1-1 ve o 11 ile ligde 16'da en kötü 14 yapmasın futbol yorumlamayı, bırakırım. şampiyonlar ligi için diyeceğim birşey yok. adam gibi oynayıp elenelim pısırık oynayıp eleyeceğimize. bu takımın gol yemekten çok gol atma sorunu var ve bu sorun daha da devam eder 3-5-2 ile. hatta gol sorunu bile değil
    amk pozisyona girme sorunu. 3-5-2 ile de maçlar sittin sene sürse yine yeterince giremez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın