resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4994
    çoluk çocuğun ağzına düşen futbolcumuz.

    99 yılından beri çeşitli kategorilerde gs ve turkiye formalarını giymiş, gs'da 250 maçın üzerine çıkmış, 140 üzerinde milli takım forması giymiş bir futbolcunun arkasından konuşulanlara bakıldıkça kendimden utanıyorum. kendi oynadığı takım taraftarları bile dalga geçerken adamdan çıkıp dünyaları yaratmasını bekleyenlerin haline acıyorum. en ufak yaptığı hareket ile dünyaları başına yıkan bir camiada hala daha bulunmaya çalışmasına şaşıyorum.

    milli takımda avrupa şampiyonasında harikalar yaratırken sabri reyis, bordeaux maçında son dk golü atınca sabri reyis, bursaspor maçında son dakika da kendi sahasından aldığı topu gol yapınca sabri reyis, kendi mevkisinde oynamadığında saçmalayınca futbolu bırak, oyuncu değil bilmem ne.

    adamı sevmeyebilirsin, futbolunu beğenmeyebilirsin ancak saygı göstermek zorundasın. eğer bu takıma gönül verip bu takım taraftarlığını yapıyorsan iki kere saygı duyup ona göre hareket edeceksin. millet şike yapan, takımı tüm dünyaya rezil eden bir insanı yerlere göklere sığdıramazken sen kendi emektar futbolcuna, senin başarılarında emeği geçen insana bu şekilde davranamazsın.

    şimdi denilecek ki sabriyi övüyor, fanatiği bilmem ne. bende herkes kadar sabri'nin oynadığı futbolu beğenmiyorum, haz etmiyorum. ancak bu durumun sadece kendisinden kaynaklandığını da düşünmüyorum. gerek kadro tercihleri gerek teknik direktör ve takım arasındaki iletişim ya da aile yapısı. bir yerlerde bir sorun var. ama bu kendisini itin götüne sokmayı gerektirmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın