• 9260
    (bkz: 26 ocak 2014 gaziantepspor galatasaray maçı)nda liderle arasındaki 8 puanı kapatmayı bırak, kapatmayı düşündüğünü bile gösteremeyen futbol takımıdır.

    ne yazık ki hala yeni toplama takım gibi oynuyoruz, futbolcular arası uyum yok, kim ne yapacağını bilmiyor. halı sahada oynarsınız maç kopar, herkes kafasına göre oynar ya aynen öyle oynuyoruz. topu kaybeden hemen ağıtlar yakıyor, mübarek topu ben kaybetmedim sen kaybettin, oturup ağlayacağına peşinden git. semih, melo ve muslera dışındaki futbolcular oyunun içinde hiç yoklar.

    3-5-2 oynuyoruz, kanatlardaki eboue ve sabri ne orta sahada var ne defansta, bizim taktik resmen 3-3-2'ye dönüyor. eboue ve sabri sanki patlıcandan oynuyor top onlara gelirse oynuyor. 3'lü defans yapmak için yapımız hiç uygun değil, melo defansta oynuyor orta sahada melo istiyoruz, orta sahada oynuyor defansa istiyoruz, ama melo 1 tane. 3-5-2'den kesinlikle vazgeçmemiz gerekiyor. 3 defans yok yani oynayabilecek. 3'lü defans için takıma 2 tane daha melo almamız lazım. defansta melo - semih - melo oynayacak, orta sahada da diğer melo. 5 orta saha oynuyoruz kanattan organize gelip açtığımız tek bir orta yok. defansif yönden bakıyoruz, orta sahada yine bir şey yok, turgut doğan şahin alıyor, tren gibi devam.

    bu takımda drogba artık kesik yemeli, adı drogba evet ağzımızın suyu aktı, tek başına takım, fenerbahçeliler ne kadar kıskandı ama şu an o eski halinden eser yok. gücü bitmiş, enerjisi gitmiş, hırs yok, her topu kaybedişinde muhakkak birine ellerini açıp konuşuyor, topu kaybedince dilini çıkarıyor.

    sneijder biraz hareketlenecek gibi oluyor, duruluyor ama şu takımda hala yararlı görünüyor.

    selçuk kaptan, bir çok kişi tarafından eleştiriliyor ama en azından düşüşünde süreklilik yok, oynadığı alandan ötürü sıkıntılı olduğunu düşünüyorum, arkada melo önde selçuk, 2 kanat şeklinde oynasak daha yararlı ama sneijder'i kanatta oynatamıyoruz, selçuk'da bulunduğu konum itibari ile elinden geleni yapıyor, evet biz de özledik ara paslarını, frikiklerini.

    emre çolak, her zaman için teknik oyuncu, dar alanda iyi işler yapabiliyor, bugün biraz geride oynadı ve topu alıp yüzü dönük antep'in üstüne gittiğimizde oyunu iyi okuduğu söylenilebilir.

    umut, takımda sürekliliği yok, bugünde vasattı, belki burak ile 2-3 maç oynasa açılır.

    salih dursun, yeni transfer, 30 dakika taraftara yem olmasına yetti arttı. o adamın üstündeki baskı, konsantrasyonunu tabi ki çok etkiliyor, bir şeyler yapmaya hevesli ama heyecandan eli ayağı dolaşıyor, biraz zamana ihtiyacı var, en azından takıma kanattan destek verir gibi, içeriyi de zorluyor.

    amrabat, bildiğimiz amrabat. süratini kullanamayan, çalım atamayan, şut çekemeyen.

    semih, sanırım bugün ayakta durabilen tek adamdı. bir çok pozisyonu kesti.

    hakan balta, aklının oyunda olmadığı kesin.

    melo, takımın şu an kalbi, atmaya devam ediyor.

    genel olarak bakarsak sezonun en başından beri takımımız bir türlü kazanmayı öğrenemedi, ha bu maç ha o maç yok arkadaş olmuyor. ne yapılacaksa yapılsın, şu kadro teknik kapasitesi çok yüksek gibi görünse de top yapamayan top tutamayan bir takımız ne yazık ki.

    kağıda yazılı edit: ayrıca da o kağıt nedir ya, tamamen saçmalık. takımda kim nerede oynayacağını bilmiyor. formasyon değiştirirsin, takıma söylersin takım çat diye yer değişir, bu kadar saçma bir şey de görmedim. bu 2 oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın