• 9258
    kurgusunda çok ciddi planlama hataları yapılmış takım.

    önünde 2 yol var ve bu yollar tamamen mancini'nin karar vereceği formasyona göre şekillenebilir. ilk yol 4-3-1-2. eğer bu yoldan gidilecekse transferin kapanmasına 10 gün kala önce tartışmasız çok iyi bir stoper, sonra merkez orta sahaya gökhan inler veya tolgay arslan, forvete de gabbiadini gibi hem güçlü hem de ileride top tutabilecek bir forvet almak zorunda. o zaman 2013-2014 sezonunda en azından 2'nci olabilir.

    yok eğer ben oyunu kanatlardan şekllendireceğim, o yüzden 4-2-3-1 oynayacağım diyorsan da yine çok iyi bir stoper yine orta sahaya gökhan inler gibi ileri gidip gelecek ve melo'nun kestiği topları sneijder'e götürecek box-to-box bir orta saha ve sol kanata da takımlarında çok oynamayan ashley young gibi, valencia gibi, marko marin gibi bir adamı en azından sene sonuna kadar kiralamak ve merkez forvette de burak'la iyi kötü devam etmek.

    bu takımın bu iki stratejiden birini belirleyip yol alması şart yoksa ikincilik ve direk şampiyonlar ligi'ne gitmek de hayal olur. avrupa'da ilerlemek isteyen bir takımın merkez forveti 36 yaşında olmaz, olamaz. öyle bir takım yok avrupa'da.

    son olarak şunu söyleyeyim. eboue 2 senedir ortada yok. 8m euro verdiğin amrabat ve kendisine 3m euro verdiğin riera'nın bu paralara kanatlarda uçması lazımken ayakta duracak halleri yoksa ve sen ujfaluji gibi adamın yerini 2 yıldır aldığın kamerunlu vasat stoperlerle kapatmaya çalıştıysan kusura bakmayın ama bu rezillikte en büyük suçlular ünal aysal, bülent tulun ve fatih terim, en az suçluysa mancini ve ekibidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın