• 18190
    (u: wenger'in "chelsea united'la olan maçlarını tamamladı ve united'ın bizimle yapacağı maçlar var. mata transferi bu açıdan bakıldığında pek doğru değil" demesiyle ilgili)

    wenger'in bu tür şikayetleri normal. çünkü bu tür transferler onun her zaman yaptığı şeyler. biz de bunun farkındayız. bir oyuncu 20 ağustos'ta bir takım için oynayıp iki hafta sonra 5 eylül'de bu takıma karşı başka bir formayla oynayabilir. bu çok doğal. transfer piyasasını biz yaratmadık, kuralları da biz koymadık. bu aşamada yapmamız gereken tek şey oyunu kurallarına göre oynamak. arsenal şu an mesut özıl'ı united'a satsa, önemli bir oyuncularını sattıkları için çok mutlu olurum ve başka bir şeyle ilgilenmem. wenger de mata gibi bir oyuncuyu sattığımız için mutlu olmalı ama ben bunun biraz da wenger'in doğasında olduğunu düşünüyorum. biz onu böyle kabul etmeliyiz.

    wenger bu transferin adil olmadığını söylüyor. adil olmayan nedir biliyor musunuz ? adil olmayan asıl şey arsenal'in maç yapmak için hep hep hep en güzel günlere sahip olması. the capital one cup maçına çıkmak için 24 saatimiz vardı, onlar 72 saat sonra çıktılar. bu hiç de adil değil. bu hafta hafta arası maçının olmadığı bir hafta. herkesin istediği şey önümüzdeki haftadan önce biraz dinlenmek. biri cuma günü oynuyor biri pazar günü. cuma günü oynayan kim, pazar günü oynayan kim ? bu sezonun fikstürüne baktığınız zaman, arsenal dinlenmek için de oynamak için de en müsait fikstüre sahip olduğunu görürsünüz. çok fantastik bir şey bu. ortada adil olmayan bir şey varsa, budur.

    jose mourinho
App Store'dan indirin Google Play'den alın