• 1
    turkce'de sozluk anlami ahlaktir. bir toplulugun uymasi gereken yazili olmayan kurallar butunudur.

    bugun ise oyle bir hal almistir ki, herkesin ahlak kurallari kisiden kisiye degisir olmustur. mete duren denilen arkadas, semih senturk bonservisiyle antalyaspor'a satildiginda sozlesmesine fenerbahce'ye karsi oynayamaz maddesi konuldugunda henuz 3 yasina yeni giriyordu heralde. biraktim emenike'yi, sezer ozturk'u semih senturk diyorum. daha transferi uzerinden 15 gun dahi gecmedi. o zaman neredeydin ey 'etik kurulu'

    amac acik ve net. galatasaray'i nasil durdurabiliriz. bizler kor ve sagir degiliz elbette goruyoruz 2 senedir oynanan oyunlari. bunun da onun bir parcasi oldugunu gormeyecek kadar da cok icmedik. tek dertleri galatasaray'in basarisi olan insanlar tarafindan gun yuzune cikarilan kavram. yoksa daha once unutmustuk biz bu kavrami.niye mi? iyi dinle.
    kendisine bilmem ne kadar borcu olan bir kulubun( besiktas) bagli oldugu federasyonu yonetmek ne kadar etiktir. simdi beni kim inandiracak mevcut federasyon baskani yildirim demiroren'in besiktas'in kendisine olan borcunu odemesi icin besiktas maclarina saibeli hakemler vermedigini? belki de kasimpasa-besiktas macinda bile bu karar o yuzden verildi. beni aksine inandirabilecek var mi? peki mete duren sen neredesin?

    soyledigimiz gibi tek dert galatasaray. ama o dert seni verem eder tff. ayrica yarin bir gun telles denilen arkadasimiz, chelsea deplasmaninda turu getiren golu attiginda, biz tur atladigimizda antepin kazandigi sevabi, turkiye'nin yaptigi reklami, anadolu takimlarinin yabanci oyunculari ikna ederken kullanacagi olumlu yonleri, ulkenin prestijinin nasil artacagini hesap edebiliyor musun?
App Store'dan indirin Google Play'den alın