• 3237
    başkanları şike yapar bu hem mahkemece hem de yargıtayca onanır, paralel devletin işi bu diye ağlarlar sonra kendilerine leke süren zatı havaalanında karşılamaya gider bağrına basar, yargıya güvenmiyoruz, şike yapmadık derler.

    fenerbahçe'nin şike yaptığını uefaveuefa tahkim kuruluonaylar, yaaa bizi galatasaray şikayet etti diye ağlarlar utanmadan, başkanları uefa çatırdayabilir der hepsi kulu köpeği olur, uefa' ya güvenmiyoruz derler.

    fenerbahçe' nin şike yaptığı cas tarafından onanır hala aziz başkan'a komplo kuruldu, aziz'in dötünün kılıyık, cas' a güvenmiyoruz derler.

    pardon da siz kimsinizangry birdsler? yargıtay kararı paralel devlet ürünü, komplo da uefa kararı kimin oyunu? cas kararı kimin oyunu ? amerika'nın mı?

    yedek kulübesinde koltuk ısıtıcı görevini yerine getirensevişentürk 'ü antalyaspor' a satmanıza rağmen sözleşmesine fenerbahçe' ye karşı oynayamaz gibi saçma bir madde koydurtan yönetim çok etik iken, transfer dönemi kapandığı halde emenike formdayken onu aklını çelip ayartırken ve size karşı sakatım diyip oynamamasını normal görürken bruma'yı transfer dönemi içinde yabancı kontenjanını açmak için kiralayan galatasaray 'a transfer şikesi yaptı derler.

    sizin başkanınızın çamurdan yüzü gözü görülmezken, tapelerde alenen şike yaptığı ortadayken galatasaray yönetimin yaptığı zekice ve ahlakça doğru olan bir hamleye şike yaptınız diyebilirler üstelik ellerinde hiçbir somut belge olmazken bunu rahatlıkla söyleyebilirler.

    dip not: düşmüş olduğunuz o bok çukurunda aziz başkanınızla birlikte boğulun emi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın