resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 4540
    2013-2014 sezonu sampiyonlar ligindeki performansina bir bakalim:

    1. maçimiz olan real madrid maçinda çok iyi oynarken ilk yarinin sonunda pepe tarafindan sakatlandi. o ana kadar real madrid savunmasini korkunç rahatsiz ediyordu. maçtan çiktiginda skor 0-1 aleyhmizeydi. maçi maalesef 1-6 kaybettik.

    2. maçimiz juventus deplasmanindaydi. drogba'nin goluyle 0-1 one geçtik. ardindan juventus'un iki golu geldi. 2. golu takip eden dakika icerisinde drogba'nin indirdigi topu umut bulut aglara gonderdi ve didier'nin 1 gol 1 asistle oynadigi maçta torino'dan altin degerinde 1 puanla donduk.

    3. maçimiz olan kopenhag maçinda takim halinde harika bir futbol sergilerken drogba da 3-1 galibiyete 1 golle katki sundu.

    4. maçimizda kopenhag'a deplasmanda 1-0 yenildik.

    5. maçimizda madrid deplasmaninda husrana ugradik. real madrid'in daha ilk yaridan 10 kisi kaldigi ve ronaldo olmaksizin sahada bulundugu maçta maalesef galatasaray'da sahada yoktu. drogba bu maçta umut'a bir asist yapip, skoru 1-1'e getiren golde harika bir asist yapsa da maalesef sahada bizi ayaga kaldirmayi basaramadi.

    ve nihayet 6. ve son maçimiz olan efsanevi iki gunluk galatasaray juventus maçlarinda da harika oynadi. 85. dakikada sneijder'e indirdigi kafa topu ve attirdigi golle gruptan cikmamiza dogrudan etki etti.

    istatistikleri toplayinca grupta attigimiz 8 golun 5'ine dogrudan 3 asist 2 golle katki saglamis durumda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın