resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3133
    kendisine komplo kuruldugunu iddia eden taraftar dolayli yoldan hükümete de komplo kuruldugunu kabul etmistir.

    eger her iki tarafa da komplo kurulduysa eyvallah, ama aziz'i karsilarken "hukumet istifa" diye bagiran taraftar en hafif tabiriyle gerizekalidir. ya ikisi de bu ulkeden elini cekecek, ya da her ikisine de komplo kuruldugu kabul edilip butun pisliklerin, şikenin, ulke butcesinden cukkalanmis milyarlarca euro'nun ustu örtulecek.

    aziz yildirim son derece uyanik bir adam. ulkedeki kesmekesligi öyle guzel kendi lehine cevirdi ki, simdi hukumet ne yaparsa yapsin aziz'i iceri atamaz. iceri atarsa "bize komplo kuruldu" iddiasi masaldan öteye gidemez. bu uyduruk komplo hikayesini savunmak icin tek care aziz'i ve sikeyi aklamaktir. bu ne perhiz bu ne lahana tursusu derler adama.

    iki secenek var; ya komplo gercek, ya da calilan minarenin kilifi dikiliyor. bizim fikrimiz hala degismedi. hala aynisiniz. bu cirkin ulkede, milyarlarca euro cukkalanmistir ve sike yapilmistir. her iki durumda da hem ulkemiz hem de turk futbolu kirletilmistir. bu ikisi birbirinden ayrilamaz.

    beni korkutan, minareye kilif uydururken ulke futbolunun icine edilmesi ki, bu konuda uefa'ya rest bile cekilebilir. keza ulke futbolu olarak bundan daha kötusu olamaz cunku milli seviye dahil butun ulke takimlari uefa'dan uzunca bir sure men edilir.

    sorun su; peki ulke basindaki zihniyet ve fenerbahce camiasi bunu göze alacak karakterde midir?

    kesinlikle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın