resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3110
    o kadar kötü bir insandır ki, o kadar çok hak yemiştir ki tüm yerel ve ulusal medya 24 saat ağlamaklı, duygusal haberlerini yapsa, yaptırdığı okulu, burs verdiği çocukları anlatsa yine de kimsenin kendisi için fikri değişmeyecektir. 1998'den bu yana çizdiği profil, olduğu insan yine bu o kadar yıl melek kıvamında yaşamasıyla bile sempatik hale getirilemez.

    sadece tescillenen şike suçu sebebiyle bile tff başkanı olduğu dönemde mehmet ali aydınlar'ın "fenerbahçe'yi mümkün olan en az hasarla atlatması için" çıkarttığını itiraf ettiği süper final uydurması sebebiyle 4 insan kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmiştir. yalnızca o insanların ailelerini düşününce bile hakkımı helal etmem kendisine.

    12 mayıs 2012 günü bir çoğumuzun kalbine zarar verdi, o kadar stres belki bizim de sağlığımızdan çaldı.

    şu anda siyasi otoritenin yargı makamını değersizleştirmek, itibarsızlaştırmak gibi kaygıları mevcut bu sebeple 20 milyon civarı gibi çok büyük sayıda olan fenerbahçe taraftarının oyuna ve desteğine ihtiyacı var. bütün medyanın aziz yıldırım'a yaptığı bu pr ve iade-i itibar çalışmaları da bundan ibaret.

    öyle bir ortamdayız ki belki cumhuriyat döneminin en kaotik zamanları ve kimseye hiçbir kuruma güvenimiz yok. yalnızca vicdanlarımızda şuçlular sabit. ve ben kendisi ve fenerbahçe için de adaletin bir gün mutlaka geleceğine inanıyorum.

    ayrıca adaletin olmadığı yerde allah'ın adaletine sığınıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın