resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3107
    şikeci başkan, ex başkan.

    kurul halinde çalışan ulusal ve uluslararası mahkemelerden hakkında çıkan kararlara rağmen şike suçunu kabul edip etmemesi bir şeyi değiştirmez. isterse 100 tane değişik mahkemede yargılansın, o mahkemelerin hakimleri satılmış, alınmış ya da güdülenmiş değillerse kendisi hakkında çıkacak karar yine aynı olacaktır. hukukun emrettiği kurallar değişmez.

    yalnız son açıklamalarıyla yeni bir savunma teorisi geliştirerek, son dönemlerin 'suçun varsa cemaate at' modasını benimseyerek buna uyduğu görülmektedir.

    yolsuzluk, hırsızlık yapanların 'cemaat işi bunlar' diyerek yarattığı algı bozukluğu ile insan aklına resmen tecavüz edilmesi kapsamından, kendisi de 'şikeden suçlanmam cemaatin işi, ergenekon'dan atamadılar içeri bunu buldular' diyerek yararlanmayı amaçlamaktadır.

    zannedersin ki ' o diksın tamam mı, o kahe nası oynadılar ya, bi bak bakalım nolmuş orada' konuşmasını cemaat yaptı. 'ne zaman böyle dikim yapsak olmuyor başkanım' sözünün muhatabı kendisi değil cemaatten biriydi.. ya da aynı argümanın diğer kullanıcılarının ayakkabı kutularından çıkan paralarını cemaat yerleştirdi.

    anormal günler yaşanıyor ülkede.. gerçek anlamda normal bir ülkede kapalı kapılar arkasında yaşanamayacak olaylar herkesin gözü önünde yaşanıyor. diyecek sözüm yok, sonumuz hayır olsun..
App Store'dan indirin Google Play'den alın