• 149
    2 sene önceydi sanırım. finallere çalıştığım dönemdi. o dönemin vermiş olduğu stresten ve çalışmaktan kaynaklanan durum sebebi ile 10 gün boyunca günde ortalama 4-5 saat uyuyabiliyordum. odamda yatağımın hizasında 2 metrelik galatasaray bayrağı, sağında felipe melo posteri, solunda selçuk inan posteri var. dolayısı ile uyumak için odaya girdiğim zaman posterlere ve bayrağa baka baka dalarım uykuya.

    velhasıl kelam rüyalar alemine dalmadan önce posterlerin ve bayrağın etkiden kaynaklı olsa gerek rüyamda kendimi florya metin oktay tesislerinde buldum. idmandaydım ve o dönem takımın başında fatih terim vardı. bir dönem sağ bek olarak futbol oynadım. bir dönem de stoper olarak oynadım. ama sağ bek oynarken kendimi daha iyi hissediyordum. idman başladı hoca beni stoperde denedi. bir iki derken sürekli rakibi kaçırıyordum. hoca yanına çağırdı beni. ama elim ayağım titriyor heyecandan. *
    hoca: oğlum bu halin ne? sen stopersin. rakibi kaçırmak da ne! bana bi' açıkla.
    bideburdanyak : ııııhhh hocam konsantrasyonum hebele hübele. sağ bek şeyy ıııı..
    h: bi' açıkla ben de anlayayım.
    b: hocam sağ tarafta kendimi daha iyi hissediyorum.
    h: tamam geç sağa. haydi haydi haydi!

    sağa geçtim ve idman çift kale maçla devam etti. nasıl yardırıyorum ama. sanırsın cafu. *
    neyse idman bitti. bir sonraki maç için soyunma odasına gidiyoruz. tahtada maç kadrosu yazıyor ve sağ bekte ben vardım. allah'ım unutulmaz bir an. formayı giymeye başlıyorum ama heyecandan kaskatı kesiliyorum. hoca maç konuşmasını yaparken stat hoparlöründen ilk 11 anons ediliyor ve benim adım da anons ediliyor. heyecandan ölecek gibi oluyorum. sonra yanıma selçuk inan geliyor. hazır mısın diye sorup gülmeye başlıyor. hazırım abi deyip arkasına geçiyorum ve tek sıra halinde çıkış tüneline yöneliyoruz. önümde kaptan selçuk inan ve arkasında parçalı formayla ben varım titriyorum resmen. o an birden kulaklarımda " haccii arif ortada, haccii " sesleri çınlanmaya başlıyor. arkamı bi' dönüyorum ve hagi arkamda. bana gülüyor dudak altından. sırtıma vuruyor hadi aslanım gibisinden.

    kulağımda çınlayan hacciii sesleri daha da yankılanmaya başlıyor ve " bir çalım nefis bir hareket, haccii haccii haccii haccii " diye devam ederken çalar saatimin öttüğünü farkediyorum. kan ter içindeyim ve uyandığımda ellerim titriyordu.

    bahsettiğim sesler şundan kaynaklıydı ve melodisi çalar saatimdir; hala.

    http://www.youtube.com/...amp;feature=youtu.be
App Store'dan indirin Google Play'den alın