• 858
    biraz empati yapın lütfen. kendinizi ergin ataman'ın yerine koyun.

    sen oraya işini yapmaya çıkıyorsun, takıma taktik vermeye, kendi evinde taraftarının itici gücüyle birlikte, gazla, coşkuyla galibiyet için sahaya çıkıyorsun. ama tribündekiler basketbol taraftarı değil, işsiz güçsüz küfür etmeye gelmiş birtakım taraftar kılıklı hanzo. bunun üstüne bir de senin sevdiğin, iki çift lafının olduğu adama küfür yağdırıyorlar. ulan düzgün, karakterli bir insan oradaki sağlıksız atmosferi vs. her şeyi geç, sırf bu muhabbeti olan insana karşı olan mahcubiyetinden ötürü yapamaz orda lan işini.

    ulan iş yerindeki çalışanlar gelse sana çok sevdiğin bir arkadaşın hakkında ileri geri konuşsa sen naparsın? ya da biri gelse senin gözünün önünde arkadaşına ana avrat dümdüz gitse ve sen hiç bir şey yapamasan, hayvan gibi mahçup olmaz mısın? üzülmez misin? o gün işini layıkıyla yapabilir misin?

    insan lan ergin ataman'da. insan. sen ben gibi yani. hepimizin duyguları var, hepimizin hassas olduğu konular var. taraftar takıma sahip çıktığında, takıma itici güç olduğunda nasıl taraftara teşekkür ediyorsa, aksi bir durumda da rahatsızlığını bu şekilde dile getirmesi gayet normal.

    şimdi sıra geldi "böyle giderse galatasaray'ı bırakırım" demesine. az bile demiş. ben olsam bırak "böyle giderse"yi, sıradaki maçta da aynı şeyler olduğu takdirde arkama dönüp bakmayacağımı söylerdim. çünkü sözde taraftar olan tribündeki bazı yavşaklar galatasaray'ı çoktan bırakmış. bu lafın altında buzağı aramayın, galatasaray'ın, galatasaray adının herkesten büyük olduğunu ergin ataman da hepimiz gibi biliyordur. belki hepimizden daha iyi bile biliyordur. sadece adam ben bu şartlar altında bu işi yapmam demiş. doğru da konuşmuş. zamanında galatasaray adını yücelten fatih terim, bugün tüpçünün yol arkadaşı, kader ortağı olduğunu söylüyor. bunları da hatırlayın ve bu adamı doğru düzgün konuştuğu için eleştirmeyi bırakın.

    galatasaray'da oktay mahmudi'nin koyduğu çıtayı, daha da yukarıya çekerek şampiyonluğu göğüsleyen, bu takımı euroleague şampiyonu yapabilecek ve kişisel görüşüme göre en büyük hayallerinden biri bu olan bir adamdan bahsediyoruz. yapmayın allah aşkına, şu adamın galatasaraylı'lığını sorgulamayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın