• 857
    aylardır süren ünal aysal-fatih terim polemiği bitti, şimdi de ergin ataman polemiği başladı. gerçi aysal-terim daha bitecek gibi değil de, oradan sıkılan buraya gelip saçmalamaya devam edecek işte.

    lan ne kadar meraklı bir toplumuz biz bu tartışmaları sürdürmek için. 3 ay geçmiş adamlar hala aysal-terim muhabbeti yapıyor lan. adam gitmiş, mancini gelmiş. yazacaklarını 1 yazarsın, 2 yazarsın kapatır gidersin. yetti kelli.

    şimdi de bu tartışmalar sürecek. ergin hoca böyle dedi, yönetim arkasında durdu, zaten bu yönetim fatih terim'i de göndermişti olayına kadar gelecek eminim. fatih terim tarafı -kimse inkar etmesin, ünal aysal tarafı ve fatih terim tarafıyız artık- durmadan bu olayı da referans gösterip yönetime vuracaklar.

    allah akıl fikir versin. allah akıl fikir versin de artık şu fatih terim ve ünal aysal başlıklarında, olağanüstü haller haricinde, günlük 5'ten fazla entry görmeyelim. he unutmadan, umarım bu başlık da onlara dahil olmaz.

    ergin hoca hakkında da 1-2 kelam edeyim, hiçbir şey yazmadım çünkü. hassas olduğu, sevdiği birine küfür edilince sinirlenmiş, morali bozulmuş çıkmış konuşmuş. genel olarak haklı olsa da, üslubu biraz daha yumuşak tutabilirdi. büyütecek bir şey yok. taraftar biraz daha dikkatli olur, hoca da çıkar 2 güzel kelam eder, olur biter.

    uzatmayın, yapmayın, etmeyin gözünüzü seveyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın