• 856
    ergin ataman'ın küfür konusundaki duruşunu sonuna kadar destekliyorum. adam yıllardır küfür konusunda böyle sert çıkışlar yapıyor ve dediği her kelimenin sonuna kadar arkasındayım. bundan sonra ultraslan denen sözüm ona taraftarın tepkisini alacaktır, pes etmesin biz arkasındayız sonuna kadar. futbol taraftarı 2-3 maç daha gelirler sonra biz başbaşa kalırız koç, takma kafana.

    benim eleştirmek istediğim nokta, dünkü maçta yaptığımız son savunma. bir savunma bu kadar kötü yapılabilirdi, perdelemeden sonra kalnietis ile pops baş başa kaldı ki bu kadar kolay perdeden çıkmamalıydı kalnietis. hadi çıktı pops ile başbaşa kaldığında maçta yanımdaki arkadaşa dedim üçlüğü yedik diye. dünyanın heryerinde skor böyleyken, kısa oyuncuyla uzun oyuncu başbaşa kaldığında usta koçlar faul yaptırırlar, maalesef risk aldık ve sayıyı yedik. bir diğer hatası da arroyo'yu 3 çeyrek verimli kullanıyoruz ama adamın pestili çıkıyor, son çeyrekte oyundan bariz bir şekilde düşüyor ve basit hatalar yapıyor. dün son çeyrekte yaptığı hatalar sayamadım. halbuki 3. çeyrekte dinlendirip son çeyrekte daha verimli kullanabilirdik arroyo'yu.

    bu son mağlubiyetle işimiz çok ama çok zor, haftaya da bayern münih deplasmanından mağlubiyetle dönersek geri kalan maçlar formalite maçları olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın