• 854
    yazık etmiş hocadır, hepsi bu. şu süreçte senden yana taraf tutuyorum, en azından sözlerinin tolere edilebilir olduğunu düşünüyorum, - ne haddine senin tolere etmek diyenler olabilir, basit bir galatasaray taraftarı olarak hepimiz bu klubün birer ögesiyiz sanırım - ama hocam sanki biraz ağır oldu yahu. kalıp mücadele etmek, taraftarı uyarmak, 'bakın çocuklar böyle olmaz' demek yerine üslupta hata oldu sanki.

    dün de fikir belirtmiştim bu konu hakkında. ergin hocayı, daha bir savunur nitelikteydim ki hala kendisinden yana tarafım, ama bugün sakin kafayla düşünüyorum da bulunduğu makam sanki biraz daha sükuneti gerektirirdi gibime geliyor. ayrılacaksak da umarım kırgın ayrılmayız kendisiyle de.

    not : ismail şenol'a küfredenlere tepki göstermekte haklıdır kanımca. ama o seviyedeki bir koçun, taraftar dinamiklerini daha iyi değerlendirmesi biraz daha hoş olurdu diye düşünüyorum. umarım 'yurdum hayvanı' kendini biraz eğitmeyi akıl eder de, harala gürele küfürler yerine mizahi tepkiler görürüz tribünlerde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın