• 853
    yıllar sonra bizi şampiyonluğa ulaştıran koçtur. ama... sen koçsun niye sürekli taraftarla ilgili açıklama yapıyorsun? sana karşıyaka maçında yapmadıklarını bırakmadılar, her yerde küfür yedin niye onlara açıklama yapmıyorsun. tamam, ismail şenol'a edilen küfürü bende haklı bulmuyorum çünkü ortada kesin bir şey yok. ama en küçük bir olayda hep en sert açıklamaları yapıyorsun. ksk maçı, aliağa maçı, olin maçı, kuban maçı... sana sorduklarında üstü kapalı olmasa daha iyi olur falan de geçiştir bundan önceki bütün koçlar öyle yaptı ki özellikle fener maçlarında daha kötü şeyler oldu.

    bunları geçtim dün 63 sayıda tuttuğun rakibini içeride yenemiyorsun bunun hakkında sadece bir cümle kuruyorsun. bu olmaz. arroyo'nun dili dışarı çıkmış, hiç bir oyuncuyu devreye sokamamışsın, faul yapmak yerine saçma bir savunmayla üçlük yiyorsun... tamam, taraftar sizin ve takımın moralini bozmuş olabilir ama her lafta biz profesyoneliz diyorsunuz. sizin alınganlık yapma gibi, konsantrasyonunuzun bozulması gibi bir şeyin olmaması lazım. siz bu takımın liderisiniz, her türlü zorluğa göğüs germelisiniz. en küçük şeyde sezon sonu ben yokum demekle olmaz.

    son söz: hocam, sen kendi işine bak biz kendi işimize bakalım. eğer ki taraftarla uğraşmaya devam edip böyle trip atmaya devam edeceksen şimdi ayrıl seni güzel anılarla analım. diğer türlü işimize bakıp ligde fener ve banvit'i geçmenin yollarına bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın