• 2643
    taraftarı "bak şubeyi kapatırız haaa" diye tehdit eden yönetimdir. pardon ama siz kimsiniz ? 100 yıldır bu kulübün temel şubelerinden biri olan basketbol şubesini kapatma yetkisini kimden alıyorsunuz ? bir ismail şenol'a küfür edildi ve hoca alındı diye bu nasıl böyle bir açıklama yaparsınız? tamam ergin hoca'nın arkasında durabilirsiniz neticede devam eden bir sezon var ama siz bu taraftarı her zaman karşınıza alırsanız hata yaparsınız. ben ve benim gibi bir sürü insan çocuk yaşlarda ahmet cömert'e gitmek için ataköyleri dolandık, ayhan şahenk'e gidebilmek için maslak trafiklerinde kaldık, abdi ipekçi'ye gidelim diye bir taraflarımızı yırttık, ailelerimize yalan söyledik, derslerimizi aksattık, üniversite sınavlarını hiçe saydık...

    sen artık euroleague takımı olma yolunda ilerleyen geçen sene şampiyon olmuş bir şubeyi sırf taraftara gider yapmak için "kapatırız" diyemezsin. siz elbet gideceksiniz ve adınız bile anılmayacak ama biz hep o salonlarda olacağız, az ya da çok. hadi bakalım, hodri meydan!

    edit: yaptığı açıklamanın arkasında durmayıp resmi siteden kaldıran yönetimdir. niye kaldırdınız? çok iddialıysanız durun sözünüzün arkasında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın