• 831
    küfür etmek türklerin has karakteristik özelliklerindendir. ne bileyim almanlar sarışındır, japonlar çekik gözlüdür, afrikalılar siyahtır ya işte türkler de küfür eder. ben de ederim sen de edersin. maçta gol kaçınca hay ....... ....... dersin veya trafikte birisi önüne kırınca senin ben .... ..... dersin.

    ama,

    tempolu, tezahürat yapar gibi, sürekli küfür edersen adama bir dur derler. kime küfür ediyorsun; ismail şenola, adam ayı volkan gibi birilerine mi vurdu, çubuklu tosun gibi pislik mi yaptı, aziz yıldırım gibi futbola tecavüz mü etti, ne yaptı lan bu adam, neyine küfür ediyorsun? orda aileler var, çocuk var, kadın var. saygı göstermen gereken bir topluluk var. ulan birisi annene küfür etse çeker vurursun ama öteki yandan "suçu olmayan" adama 1.000 kişiyle fütursuzca küfür edersin.

    neyse sakinim.

    ergin hoca bu açıklamaları ilk defa yapmıyor. adam küfüre karşı, bunu da sürekli belirtiyor. basketbolun daha nezih bir ortamda oynanması için çalışıyor. elbetteki sene sonu giderim tarzı konuşması hoş değil, ama sizde illa zıvanadan çıkaracaksınız adamı. biraz sakin yahu, biraz respect.

    hemen yarın kulüple ilişiği kesilmeliymiş, oldu, başka bir arzunuz. kusura bakmayın ama ergin hocayı 3-5 çapulcuya yedirecek değiliz. taraftarlığı da, ne yapılması gerektiğini de sizden öğrenecek değiliz.

    sizin taraftarlıkla ilişiğinizi kessek?
App Store'dan indirin Google Play'den alın