• 830
    galatasaray basketbol takımında üzülerek canaydın sendromuna yakalanan birisini daha görmekteyiz.

    tribünde küfür olmasın, kavga olmasın, centilmenlik olsun bunların hepsi benim de kabulüm ve temennim. ama arkadaş senin taraftarına, senin sportif koordinatör'üne saldırılan bir karşıyaka maçından sonra çık ve bulunduğun koltuğun ağırlığı ile vur masaya yumruğunu. sen o yumruğu bana yani seninle aynı takıma hayran olan taraftara indirince olmuyor be hocam.

    senin beraber çalıştığın adama, ki tribünün yüzde 90'ının sevmediği bir adama, kalkıp dışarıdan birisi laf söylerse öncelikle karşısında büyük galatasaray taraftarını bulacağını en iyi senin bilmen lazım koç. ama sen hala salonda küfür olmasın, kavga olmasın derdindesin. keşke aynı düşünceleri karşıyaka maçı için de paylaşsaydın.

    bunların hepsini geçtim. galatasaray taraftarını tehdit etmek nedir. bu süreci `fatih terim` ile hepimiz yaşadık zaten. ve gördüğümüz üzere asla ve asla kimse galatasaray armasından, camiasından büyük değildir. şu an bu yaşanan durumlardan sadece tek bir dileğim var. sene sonunda milli takıma bir hocamızın daha her birimizi kırıp, yüreklerimizi parçalayarak gitmemesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın