resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 1499
    ne yalan soyliyim soylentiler ilk ciktiginda hic istememistim basimiza gecmesini. bana gore kendisi disardan gorundugu uzere sansli bi teknik adamdan daha fazlasi degildi. ve sanirim citynin transfer cilginligi gozumde oyle bir on yargi olusturmus ki kendisini cok ruhsuz ve transfer delisi olarak hayal etmistim.

    ancak bugun tekrar bakiyorum ki mancini takimini baya baya sahiplenmis, dersine calisan ve takimin sinirlarina gore hareket eden biri. acikcasi bu zamana kadar ulkeye gelen iyi etiketli tum teknik adamlar gibi fos cikacagini dusunmustum ama gidip kiyidan koseden turk oyuncular bulup getircek kadar davamiza ortak olmus bu adam. bu da demrktir ki sadece para icin falan degil hakkaten birseyleri ispatlamak icin gelmis ve galatasarayin tekrar yukselme projesinde yer almis.

    acikcasi baslardaki bocalama evresinden sonra daha derli toplu oynamaya baslayisimiz, evinde yenilmeyen hatta puan kaybetmeyen bir takim huviyetine burunmemiz hep iyi yolda oldugumuza delalet. bu sene puan farkini kapatip sampiyon olur muyuz bilmem ama uzun zaman sonra ilk kez bir teknik direktor icin en azindan bir sene daha sabretmeliyiz bu sene ne olursa olsun diorum. cunku mancini o ilk gunku on yargilarimi yikti.

    umuyorum cok basarili olur ve fi tarihinde yazmis oldugum on yargili entrylerimi bana utancla yedirir:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın