resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 1158
    gecirdiği sakatlık bana kısıtlı imkanlar sebebiyle futbol oynayamacak hale gelen dizim ve yeterince parlak olmayan yeteneğim sebebiyle futbolu bıraktırmıstır. fakat galatasaray ve hatta portekiz federasyonu ona en iyi imkanları saglayacaktır. onemli olan surec ameliyattan sonraki ilk 3 aydır. bu surenin ilk ayı ayagınızı yere bile basamazken insan hem psikolojik hem de fiziksel olarak cok sey kaybediyor sonrasında yavas yavas normale donerken onemli olan ise bir anda eskiye donemeyeceginizi kabullenmek ve bunun olmadıgını gorunce depresyona girmeden yavas yavas ilerleme kaydetmeye devam etmektir.
    yasının genc olması onun icin cok buyuk avantaj muhtemelen cok daha hızlı eski haline donecektir fakat taraftar olarak bize dusen rehabilitasyonu sırasında ve ozellikle tekrar geri dondugunde ne durumda olursa olsun kredisini yuksek tutup sonuna kadar desteklemek.
    gelisimi zaman alacaktır ama her işte bir hayır vardır bu sakatlık onun kişilik olarak daha hızlı olgunlasmasını ve hatta takımın verecegi destekle galatasaraya daha fazla baglanmasını saglayabilir. asla eskisi gibi olmaz diyenlere katılmıyorum aslanlar gibi donecek herseyi geride bırakacaktır yeterki destegi esirgemeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın