resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 1150
    sakatlığıyla beni gerçekten çok üzmüş wonderkid'imiz. ama unutulmaması lazım ki tabirde olduğu bu futbolcu henüz "kid", yani "çocuk". yaşı çok genç, daha ergenliği bile yeni yeni biten bir adamdan bahsediyoruz lan. yaşının da avantajıyla bu sakatlığı atlatıp daha da güçlü dönecektir.

    şimdiden paranın derdine düşen arkadaşlara da iki çift lafım var, her yatırım içinde "risk" barındırır. risk ne demek bildiniz mi?

    tut ki bu futbolcu sakatlığını beklediğimiz şekilde atlatamadı, yeteneklerinin çok altında döndü, 1-2 milyon ancak edecek bir oyuncuya dönüştü, ben bu ihtimali çok düşük de görsem bu da bir ihtimaldir. sen gelip bu konudan da yönetime sallayacaksın güzel kardeşim, biliyorum.

    onun için sana şu örneği vermek istiyorum, real madrid sezon başında bale'a 100 milyon euro verdi, o da gelir gelmez sakatlandı. çok daha ciddi bir sakatlık yaşayıp futbol hayatı da bitebilirdi. ki mesela bu olay kaka'da oldu, 60 milyon'a transfer ettikleri, senede 10 milyon euro maaş ödedikleri adamı, sakatlıklar yakasını bırakmayınca milan'a bedavaya geri verdiler. bir tane de madrid taraftarı bulamazsınız ki "paramız yandı lan tüh" diyen.

    muhasebeciliği bırakın güzel kardeşim, siz futbolcunuzun iyileşmesini umun yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın