• 2638
    #1390887

    recep mamur'un buradaki açıklamalarına bakacak olursak eğer, yönetimimiz transfer konusunda oldukça etik hamleler yapmaktadır. burak yılmaz konusunda trabzonlular çok ağlamıştı ama sözleşmesindeki 5 milyon euro'ya serbest kalır maddesini koydurmasalardı onlarda. gerçi sadri'den de istenmişti burak yılmaz ama o 10 milyon euro falan istemişti. sonra transfer maddesini işleme koyup aldık burak yılmaz'ı.

    adnan polat yönetiminde yapılan ali turan hamlesi oldukça yanlıştı iki taraf için de. amrabat'la aradaki buzlar eritilmiş oldu. salih dursun da bal kaymak.

    tarık çamdal konusunda eskişehirspor başkanı hata yapmakta. şu an futbolcuyla fifa kuralları çerçevesinde görüşme yapabilir ve gelecek yıl için sözleşme imzalayabiliriz. ama adamlar futbolcumuzu ayartıyorlar olayına getirip kamuoyunu yanlış yönlendirmeye ve bizi haksız konuma düşürmeye çalışıyorlar.

    ünal aysal ile galatasaray camiası bambaşka bir şekile büründü resmen. eski geleneksel yönetim anlayışı gitti ve daha modern, daha geleceğe yönelik hamleler yapılmaya başlandı. bir plan program var ve bunlar arada aksaklıklara uğrasa da gayet düzgün ilerliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın