resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 1111
    sakatlik haberiyle butun moralimin icine eden aslan parcasi. izledigimiz her macinda sadece futbol oynamaya calisan genc aslanimiz belki de hic haketmedigi bir sakatlikla karsi karsiya. mac sirasinda adam oldurmeye tesebbusten 20 yil hapisle yargilanmasi gerekecek kadar karaktersiz olan pepe ne bir sakatlik ne bir sey yasamazken sadece temiz temiz oyununu oynamaya calisan su cocuk gitti ya adaletine sokayim be dunya.

    capraz bag kopugu bi futbolcunun yasayabilecegi en pis sakatlik. ameliat olacak ve en az 6 aylik bir rehabilitasyon donemi gecirecek. teknik heyetten ise tek bi dilegim var o da ola ki bruma erken iyilesme gosterirse asla ve asla buna kanip daha tam olarak herseyi atlatmadan ona erken form tutturmamalari. sakatlik zamani en azindan tatil doneminde sonlanicak ve olur olnaz bir macta sahaya surulmeyecek en azindan diye teselli ediyorum artik kendimi:/ guzel bir rehab donemi gecirmeli ve sonrasinda zaten bizim de asil hedef olarak koydugumuz gelecek sezona hazirlanmali. bu donemde kaciracagu dunya kupasi olmasaydi keske, ronaldodan cok sey ogrenebilirdi ama ne diyelim kaderde yokmus demekki.

    unutmayalim semih kaya da bruma yaslarinda ne kadar cok saglik sorununun ustesinden gelmek zorunda kaldi ve hepsini atlatti cok sukur. umarim bruma da semih gibi altindan kalkar bu durumun. hemen moral bozmayalim, iyi bir tedavi donemi sonrasi aslan gibi karsimizda gorucez onu insallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın