• 9114
    engin baytar'ın ve yekta kurtuluş'un kiralanması sebebiyle rotasyonundan kayıp vermeyecek olan takımımızdır. neden mi? şöyle;

    malum yabancı sınırı türk pasaportuna sahip olana oyunculara muhtaçlığımızı arttırıyor. türk futbolcuları takımdan göndermek veya kiralamak kötü olarak gözükebilir. ama genç futbolcuların önünü açmada çok önemlidir. yekta kötü futbolcu değil, hepimiz biliyoruz. selçuk ve melo'nun alternatifiydi, evet. ama büyük takımlar için, özellikle futbolcu yetiştirmek istiyorsak eğer, alternatif olacak oyuncuları gençlerden seçmemiz gerekir. gençten kastım 18 - 19 yaşlarında olanlar. yekta'yı müzmin yedek yapmanın galatasaray futbol takımına hiç bir getirisi yok. çünkü ne olacağı belli artık. ara dönem* hazırlık kampımızda ibrahim coşkun çıktı mesela. çocuğun ne olacağı belli değil. büyük oyuncu olabilir, olmaya da bilir. belki 3 sene yedek kalacak ama 4. de formayı kapacak, bilemeyiz. aynı şekilde emre can coşkun diye bir genci izledik. yedek olarak bekletilecek bir serdar aziz yerine bu genci görmek isterim. hemde bedeva. artık bu kumarı oynamamız gerek.

    julian draxler diyoruz, ne kadar iyi futbolcu diyoruz. 20 yaşında bundesliga gibi bir ligde 100'ün üzerinde resmi maça çıkmış. artık galatasaray futbol takımında da böyle gençleri görmek istiyorsak yedek oyuncularımızın yaşlarını düşürmemiz gerekir. tabi sokaktan tut getir demiyoruz. belirli potansiyeli olan oyunculardan oluşmalı.

    her bölge için umut vaadeden genç oyuncuya ihtiyacımız var. 4 tane forvet oyuncun varsa bunun bir tanesi en az fazla 20 yaşında olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın