• 9107
    2008'den beri gordugumuz her transfer sezonunda oldugu gibi (2012 yazi haric) yine yerli oyuncu kadrosunu guclendirmesi gerekirken yabanci oyuncu transferine agirlik veren ve boylece son 2 transfer donemiyle daha onceki 4 donemde kurdugu butun duzeni altust eden takim.

    sadece kanat oyuncusu transferlerine deginecegim.

    gecen yil amrabat 8.5 milyon euro'ya alinmis, yarim sezon gecmeden kanatsiz sisteme donulunce oyuncu aptala donmus. bu sene ustune yine bir kanat oyuncusu olan bruma'ya 10 milyon euro verilmis. oyuncu yabanci sinirindan kadroya zar zor giriyor. 18.5 milyon euroluk tribun yatirimi yeterli olmamis ki ustune bir de hajrovic transfer ediliyor.

    ve devre arasinda takim sistem degistiriyor ve 3-4-1-2 oynamaya karar veriyor!

    asagi yukari 22 milyon euroluk bonservis harcamasinin sonunda, 3 tane yabanci kontenjani ve oynanmaya calisilan/oynanabilen sisteme uyumsuz 3 tane goreceli genc oyuncu. ustelik bir tanesinin daha lisansi bile yok.

    futbol akli yok kulubun, bu da oyle icra kurulu baskaniyla cozulecek is degil. eger her pozisyonun en kurumsali, en profesyoneli getirilecekse unal aysal'in hele ki fatih terim'in yarattigi bosluk sonrasi kesinlikle bir futbol direktoru atamasi lazim ki, koskoca kulupte cikip biri "napiyoruz arkadasim biz?" desin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın