• 9099
    ya biz nasıl bir takımız ya nasıl seviyorum bu takımı anlatamam, en boktan kupada da en büyük kupada da kolay zor demeden çatır çatır kazanıyor işte benim görmek istediğim takım bu! efsane 1996-2000 takımı da böyleydi, aman türkiye kupasından elenelim de lige odaklanalım, aman lig nasıl olsa elden gitti onu boş verip avrupa'ya bakalım falan filan demez önüne geleni buldozer gibi silip süpürürdü.

    ne güzel bu sezon devler liginde juventus'u yenip ikinci tura kaldık ve rakibimiz chelsea... işi sağlam tutup türkiye kupasında da gruplara kaldık ve şu an için favori durumundayız. malum olaylar ligde belimizi büktü fakat enseyi karartmamak lazım, inşallah şampiyon olacağız. her şeyi geçtim sezon öncesinde fenerbahçe'yi yenip süper kupa, arsenal ve porto'yu yenip de emirates kupasını kazandık. devre arasında ise ajax ve celtic'i devirip antalya kış kupasını müzemize götürdük.

    bunlar süt kupası veya yayla kupası değil arkadaşlar yine şaka maka iyi takımlara karşı oynadık ve en nihayetinde gazozuna da olsa kupayı alan taraf olduk. işte benim takımım bu amk bu!

    size yemin ederim kış kupası finali golsüz bitince sinir stres oldum acaba kaybeder miyiz diye gerildim. adı ne olursa olsun bu takımın talip olduğu her kupayı söke söke almasından aşırı büyük bir haz duyuyorum. geride bıraktığımız küçük vizyonlu yıllara da lanet olsun, takımımız bir daha öyle olsun kesinlikle istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın