resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4464
    hakkının verilmesi gereken başkanımız. dirilişimizde ve büyük yükselişimizde en büyük pay sahibi 2 kişiden biridir. ayrıca hem bu kadar borç ödeyip hem de takımlarımıza revizyon yaparak başarı sağlamak hiç de kolay değildir. normalde futbol takımına falan bir sürü transfer yapar borca girersin. biz ise bir sürü transfer yaptık onlarca seviye atlattık çoğu branşta üstüne bir de borç ödedik.
    başkanlığı konusunda bok atılmaması gereken kişidir. hataları var mıdır? bence vardır onları da başka bir entryde kendimce yazmaya çalışırım. yine de başardıklarının hakkı verilmesi gerekir.

    fatih terim ile arasındaki sorun sebebiyle başkanlığındaki diğer sorumluluklara bok atılmaya çalışılmamalıdır. özhan canaydın'dan da adnan polat'tan da kıyaslanamayacak kat kat iyi bir başkandır.

    tekrar belirtmek istiyorum hem ekonomiyi iyileştirip hem başarı yakalamak çok zor bir iştir. gerçekleşmesi de büyük başarıdır. diğer dandik takımların birçoğunun kemer sıkma dönemi :( fedağğğ dönemi diye adlandırdıkları dönem kadar borç temizleyip bir de üstüne tarihi başarılar kazandık. kendi adıma konuşayım bu başarıları sağlasaydık fakat borçlarımız azalmasaydı ben yine çok başarılı bulurdum.

    fatih terim konusunda ise fatih terim'in de ünal aysal'ın da hatalı olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın