resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4461
    kendisini eleştirmenin fanboylukla ne alakası olduğunu anlamadığım başkan? ayrıca kimin fanboyu olabilirim ki sn. aysal'ı eleştrince? artık bu fanboy muhabbetinin boku çıkmaya başladı farkında mısınız? ayrıca bir insanı eleştirmek başarısını kabul etmemek demek değildir? kapiş?

    neyse. işin özüne gelirsek kameraları görünce konuşmayı çok seven birisi sn. aysal. bunun kulübe ve kendi karizmasına zarar verdiğini görmesi gerek artık. haftanın başında hergün 1 transfer açıklarız dedikten sonra cuma gününe kadar sessiz kalıp, haftanın son günü en çok ihtiyaç duyulan mevkiye yapılacak olası transferin su koyuvermeye başladığını söylemesi kendisine yakışmıyor. zaten 2 senedir başarıyla yönettiği kulübün taraftarını ormancıların fikret gibi transfer goygoyu ile gaza getirmesine ihtiyacı da yok. o yüzden iddialı transfer açıklamalarına hiç girmesin.

    kendisinin artık 3. senesini devirmek üzere olduğunu düşünürsek bu tür hadiselerle zaten arkamızdan atıp tutmaya hevesli ibne medyaya malzeme vermeye devam etmesini net yanlış buluyorum.

    ekleme: direkt en ofsaytlara yollamışsınız yazıyı. hiç problem değil. sadece 1-2 cümle ile yazdıklarımın nesinin yanlış olduğunu özelden açıklama zahmetine girerseniz sevinirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın