resim
Izet Hajrović
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 300
    22 yaşına kadar avrupa devlerinden birine transfer olamayan kötü topçu.
    ya arkadaşım 22 yaşına kadar bir avrupa devine transfer olmuşsa o devin futbolcusudur artık, bizim alma şansımız ortadan kalkar. yok eğer 22 yaşına kadar bir avrupa devine transfer olmamışsa da kötü topçu oluyor. kimi alıcaz kardeşim o zaman biz. onlardan önce bizim keşfetmemiz gibi bir olasılık yok mu mesela. burak yılmaz'ı da 27 yaşına kadar keşfetmediler, ama 28'inde lazio teklif getirmedi mi bize.
    madem saf yeteneği olan oyuncuyu dev kulüpler her zaman bizden önce keşfeder o zaman frank ribery'i biz nasıl bayern munchen'den önce gördük. neden 500bin euro'ya alabilecekleri oyuncuyu 1,5yıl sonra 25milyon euro'ya almak zorunda kaldılar.
    bazı oyuncuları da biz keşfedebiliriz arkadaşlar. kabul edin artık bunu. sövseniz de, saysanız da, beğenmeseniz de bizim de iyi kötü çalışan bir scout ekibimiz var. ayrıca mancini'miz var, lombardo'muz var, tugay'ımız var, varoğlu var.
    bu adam belki bir marek heinz olur, giden 3 milyon euro olsun deriz, yollarız olur biter. peki ya yeni nesil shaqiri'yi bu kez biz kapmışsak? ya bu kez bayen'den önce davramışsak? bu arada hatırlatayım kendisi shaqiri ile yaşıt olup aralarında 2 ay vardır.
    bekleyelim,görelim. bence ölüsü bile amrabat'tan daha az küfür yer. ayrıca videolarını izledim, babylade hareketi gibi enteresan alışkanlıkları yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın