resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 987
    bu çocuktan çok umutluyum. evet çocuk. daha 19 yaşında. benim kardeşim var 19 yaşında. daha kendi başına şehrin öbür ucuna gidemez. demek istediğim daha çok genç. ama bir o kadar da yetenekli.

    bazen sahada bakıyorum. gereksiz yere kendini göstermeye çalışıyor. gereksiz top sürmeler, çalım denemeleri falan. bir an evvel kendini göstermek istiyor. ama bence mancini bunu sezdi ve onu yedeğe çekti. çok da doğru yaptı. hatta bazı maçlarda 18e bile almadı. çünkü acele etmemesi lazım. acele ederse sahada kendini bulamaz, strese girer, kaybolur gider. bu adamın bu sezon direk kiraya verilmesi lazım bence. güzelce konuşulması, ikna edilmesi ve devamlı oynayacağı bir yere giderse daha iyi olacağı kendisine anlatılıp iyice aklına sokulması lazım. böylelikle stresten ve gösterişten uzak sabırlı bir biçimde gelişimi için en mantıklı adım atılmış olur.

    çünkü kendisi henüz galatasaray'da oynayacak kapasite ve maç tecrübesine sahip değil. ama o eksiklerini giderdiği vakit, -ki arda turan bunu 6 aylık bir periyotta gerçekleştirmişti, çünkü çok zekiydi ve brumanın da öyle olacağına inanıyorum.- o zaman çok yararlı bi yıldız kazanırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın