resim
Erman Kılıç
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Hatayspor
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 464
    geldiğine çok sevindiğim gittiğine de bir o kadar üzüldüğüm, galatasaray taraftarı* futbolcu.

    şampiyonlar ligine, kıstaslar yüzünden alınmadığını biliyorum. lütfen yanlışım varsa düzeltin.
    alt yapıdan belirli sayıda futbolcu alınması zorunluluğundan dolayı fatih hoca onun yerine başkasını tercih etmiş. tabi başka biri yerine alınıp alınmayacağı da tartışma konusu ama geçmişte olan bir konu.

    imparatorun tavrına gelince... biliyoruz ki fatih hoca özbenliğini yücelten işleri seven ve özgür iradeli, emir almaktan ve emrivakilerden hoşlanmayan bir teknik direktör. takımdan ayrılış esnasında dahi buna dair bir çok örnek gördük.
    ermanın takımdan ayrılmak istemesini de bir emrivaki hareket olarak görmüş olacak ki yine o fervi ve net tavrını koyup gitmek isteyen gider demiştir.

    kaybeden kim oldu dersek tabi ki galatasaray! ancak ve ancak galatasarayımıza nice başarılar, kupalar, prestijler kazanmada en yakın yol arkadaşı olmuş bir adam bırakalım da birşeylerde kaybettirebilme lüksüne sahip olsun. ki bana verdiği hissiyata dayanarak söylüyorum ki, 2 milyon avroluk oyuncuya 2.1 milyon avro dahi vermeye yanaşmayan, kulübün menfaatlerini ve maddi kaynaklarını bu kadar hassas gören bir teknik adam, bu kulübün çok büyük birşey kaybedeceğini düşünseydi erman'ı da bir şekilde takımda tutardı. melo örneği de buna en büyük misaldir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın