• 205
    (bkz: #1381860)

    açıkçası bu entry'de benim düşündüklerimi de dile getirmiş. kulübümüzün başındayken bu uygulamanın ne kadar saçma olduğu ve değişmesi gerektiğinden bahseder dururdu. bu konuda şimdi en yetkili merciilerden birisi kendisidir, tüpçü zaten kendisi de belirtmişti, 604 kuralını abdullah avcı onayı olduktan sonra masaya yatırdık, yeni hocamız değişiklik isterse değerlendiririz diye. ortada böyle bir açıklama varken bütün eski teknik direktörümüzünde bu kural hakkındaki düşündükleri belli iken bu konuyu daha halletmemesi son derece anlamsızdır.

    kendisi bu uygulamanın milli takıma hiç bir yarar sağlamayacağını belirtmişti. durum bu iken, kendi görüşüne göre milli takıma da zararı oluyor.

    kendisi galatasaray yönetiminin ekmeğine yağ sürmek istemiyor gibi bir düşüncem asla olamaz, kendisinin de öyle bir düşüncesi olmadığından eminim, çünkü o da bizim gibi galatasaraylı o halde bu işe el atması için bir sebep göremiyorum. tabii ki kader arkadaşının kararına saygı duyuyor olabilir o noktada da bize birşey demek düşmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın