• 9076
    2013-2014 sezonu ara transfer döneminde izlemesi gereken politika kanımca şöyle olmalıdır.

    1. muslera sakatlandığında ne hale düştüğümüzü herkes gördü. mevcut yabancı sınırından ötürü yabancı bir kaleci alamıyoruz, bu sebeple kaliteli bir türk kaleci bulmamız lazım acilinden. sinan bolat ne durumdadır bilemiyorum, başka da iyi kaleci gelmiyor aklıma. artık orasını da ben düşünmeyeyim o kadar scout ekibimiz var bulsunlar bir yerli kaleci. olur ya chelsea maçından önce muslera falan sakatlanır yemin ediyorum kevgire döneriz.

    2. chedjou ve dany kontenjan işgal etmekten başka bir şeye yaramıyor. o da yarar değil zarar zaten. dany gitti sanırım ama chedjou gitmez fakat lig maçlarında ilk 11 başlatabileceğimiz yerli bir defans oyuncusu lazım. semih banko, gökhan'ın ne yapacağı belli olmaz. gönül ister ki ömer toprak alınsın ama çok zor, serdar taşçı'nın formu çok düştü. serdar aziz'e güvenemiyorum, ucuza alınırsa yine iş görür.

    3. kronik sorunumuz sol bek. alex telles geldi diyorlar, merakla bekliyoruz. heyecanlandırıyor bu transfer beni. kapalı kutu. ama tutarsa büyük iş yapmış olacağız. hakan balta'nın yerine de ishak doğan veya tarık çamdal'ı almalıyız. bir şey kaybetmeyiz.

    4. bunun haricinde piyasada ne kadar yetenekli türk oyuncu varsa toplamalıyız. hakan çalhanoğlu başta olmak üzere samed yeşil'e kadar gitmeliyiz. bak beşiktaş'a oğuzhan'ı, gökhan töre'yi, olcay şahan'ı aldı ne kaybetti. üstelik adam müthiş sol ayağıynan yapıştırıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın