resim
Fırat Aydınus
Görev:Eski Hakem
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 453
    bugün haber sitelerinde yayınlanan habertürk fenerbahçe muhabiri ahmet selim kul'un yaptığı fantastik über süper haberin başrolündeki hakemdir.

    haber gerçektir değildir onu bilemem özel haber olarak lanse edilmiş, gerçekse de fantastik kurguysa da fantastik olan bir haberdir.

    özet olarak hakem camiasından arkadaşları ile beraber antreman yaptığı yerin yakınına 3 tane fenerli bebe gelir, bunlarla aralarında bir geyik, bir geyik, aman sabahlar olmasın, kahkahalar filan. bu arada da ne hikmetse bu fenerli çocuklar hakemleri tanıyamamışmış.* neyse alex taşçıoğlu falan var yani tanınmayan hakem de değil bunlar ya neyse dedik bir kere, çocuklar sonradan işte "siz fırat aydınus'a benziyorsunuz" demiş, aydınus da "benzetirler ayıptır sölemesi" minvalinde girmiş konuya sonra durur mu fbli bebe yapıştırmış cevabı: "ağabey sen de 'lan' diyince kırmızı kart çıkarıyor musun?" demiş. anaaam sonra fırat aydınus nasıl dellenmiş, nasıl dellenmiş ne masa kalmış ne bardaklar camlar çerçeveler komple aşağıda.*

    arkadaş ben rakı masasında böyle hikaye uyduramam. haberin özü doğru olabilir, ona lafım yok da gelişen cümleler muhabbetler, bir geyik şamata ortamı bana pek bir garip geldi. antreman mı yapıon kahvede muhabbet mi edion belli değil fıratcığım sen de ??? zaten her şeyden önce olaydan 1 sene geçmiş, sonra fenerbahçeli bir muhabirin böyle bir muhabbet ortaya dökmesi bir de üzerine haber türk olması... "yo dostum yooo"...

    --- haberin detayı --- *

    tarih 17 kasım 2012... fenerbahçe, zorlu eşkişehirspor deplasmanına çıkmış ve oyuna iyi bir başlangıç yapmıştı... fakat 26. dakikada hakem fırat aydınus bir anda caner'e kırmızı kart çıkardı. daha sonra caner'in 'lan' dediği için hakem tarafından oyundan atıldığı ortaya çıktı. fakat o bölgede bulunan rakip oyuncu veysel sarı bile caner'in ağzından böyle bir şey çıkmadığını belirtti. bu olay çok tartışıldı. fenerbahçeliler aydınus'a büyük tepki gösterdi.

    hatta koç üniversitesi'nde katıldığı bir konferansta 'lan' yazılı pankartlar açarak protesto etti. aradan uzun bir süre geçti. bu pazar günü fırat aydınus, aleks taşçıoğlu, cem satman ve 2 hakem daha marmara üniversitesi anadoluhisarı kampüsü'nde antrenman yapmak için hazırlık yaparken o sırada basket oynamak için oraya gelen 3 fenerbahçeli gençle denk geldiler...

    yaşları 18 ve 15 olan gençler hakemleri görünce, "ağabey siz galiba süper lig'de maç yönetiyorsunuz" diyerek hakemlerle konuşmaya başladı. espri ağırlıklı geçen sohbette gençler hakemleri ismen tanıyamadı. aleks taşçıoğlu'yla tanışan ve sohbet eden fenerbahçeli taraftarlar daha sonra fırat aydınus'a, "ağabey galiba fırat aydınus'sunuz. ona benziyorsunuz" dediler.

    aydınus'ta "evet benzetiyorlar" dedi. bu cevabın üzerine sohbetin samimiyetiyle sarı-lacivertli taraftarlar, "ağabey sen de 'lan' diyince kırmızı kart çıkarıyor musun" diyerek bir şaka yaptı. bunun üzerine ortalık aniden gerildi.

    oldukça sinirlenen ve "ben de bunu bekliyordum. gözlüklerini parçalayacağım" diyerek adeta kendini kaybeden aydınus, taraftarların üzerine yürüdü. bu esnada aydınus, genç taraftarlara oldukça ağır küfürler etti. olayın büyümesini ise aydınus'un yanındaki hakemler engelledi. daha sonra fırat aydınus fenerbahçeli gençleri halka açık olan kampüsten güvenliklere kovdurdu.

    --- haberin detayı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın