• 76
    kendimi bu şekilde adlandıramam. sonuçta çarşı beşiktaş'ın taraftar grubudur ve ben galatasaraylıyım. fakat daha önce ne bok yemiş olurlarsa olsunlar çarşı'ya dik duruşlarından ötürü saygı duyuyorum. gezi parkı eylemlerinde yer alan insanların tepki gösterdiği konularda iki ortak payda vardı:

    1) semtimizdeki ağaçların kesilip yerine bir beton yığını dikilmesi
    2) polis şiddeti

    taraftar olarak 2. konuda çok çektik. bana kalsa polislikten ihraç edeceğim, sinir hastası spor büro amiri tufan rudarlı senelerce taraftara kan kusturdu. gezi parkı eylemlerinden sadece bir ay önce 28 nisan 2013 gaziantepspor galatasaray maçında taraftarlarımıza keyfi olarak biber gazı atıldı. millet çoluğunu çocuğunu kurtarmak için sahaya girdi. görüntüler burada: http://www.youtube.com/watch?v=qI1zC5XLLSA

    beykoz 1908'den çarşı'ya kadar taraftarların, ikitelli organize sanayi'den tabipler odası'na kadar çalışanların, ak parti'ye oy vermişinden anarşistine kadar politiklerin polis şiddetine karşı bir eylemi vardı ortada. polis şiddetinden en çok zarar gören ultraslan, bu harekete destek verecek omurgayı kendisinde bulamadı. iktidarın "bunlar marjinal, terörist, provokatör" söylemine uyup desteği çekti. halbuki orası marjinal değildi; halktı, insandı, galatasaraylıydı, fenerbahçeliydi, beşiktaşlıydı.

    "türbanlı bacılarımızı dövdüler" dedikleri görüntüler hiç ortaya çıkmadı. "camide içki içtiler" dedikleri fotoğraflar düzeltildiğinde onun kola kutusu olduğu ortaya çıktı: http://www.hurriyet.com.tr/_np/7736/20557736.jpg

    ultraslan bu manipülatörlere, yalancılara uydu. sadece bir ay önce haksız polis şiddetine maruz kalmasına rağmen türkiye tarihinde polis şiddetine verilmiş en büyük halk tepkisine kayıtsız kaldı. polis şiddetini defalarca yaşamış bir taraftar olarak çarşı'ya mı saygı duyayım yoksa ultraslan'a mı? siz söyleyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın