resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 4661
    kendisinin transfer oluşuna drogba'nın transferinden daha çok sevinmiştim. bunda daha önce gelmiş olmasının ve çıtayı yükselten isim olması da etkili olmuş olabilir tabi*. ancak konuda drogbanın transferi kendisine çok yaradı.

    drogba transferi hemen ardından gelince kendisinden çok büyük olan beklentileri ve sırtına yüklenecek büyük sorumlulukları drogba ile paylaştı ve bu uzun süre doğru düzgün maç yapmayan kendisinin birden sahada iyi performans veremeyecek olmasına rağmen kendisinden büyük beklentiye girecek taraftarı törpüledi.

    yani drogba sahada gol atıp sivrildikçe gözler sneijder'den uzaklaştı biraz, bu hem kendisinin hırs yapıp daha iyi oynaması için bir teşvik olurken hem de ülkemizde neredeyse her isme yapılan baskının kendisine törpülenmiş bir halde gelmesine sebep oldu. ve yarı sezon boyunca maç kondisyonu kazanmaya yönelik bir oyun sergiledi, bana göre çok başarısız da sayılmazdı sadece kendi standartlarının altındaydı.

    drogba kendisine ihtiyacı olan zamanı sağlayınca maç kondisyonu iyileşti ve performansını kendi standardına yaklaşmaya başladı ve bu günlere geldik.

    drogba transferi ve drogba'nın hemen göstermiş olduğu insanüstü performans bize kendisini türkiyede hiç olamayacak şekilde koruyarak teslim eti resmen ve sadece bu yüzden bile drogba'ya teşekkür etmek gerekir.

    artık kendisini izleme zamanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın