resim
Izet Hajrović
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 257
    bonservisi amrabat'ın kalan üç yılda bizden alacağından az bir paradır. yıllık alacağı maaşın da bir milyon euro altı olacağı konuşuluyor ki yeme de yanında yat. dolayısıyla bu miktarda bir parayla genç bir oyuncuya yatırımda bulunmak pasaport ayırt etmeksizin kabul edilebilir bir risk.

    ligin kalan yarısında garanti oynayacağımız en az 6 kupa maçı, 17 süper lig maçı ve 2 tane de şampiyonlar ligi maçı var; bu sayının artma ihtimali de bir hayli yüksek olacağından ikinci yarıda mini bir lig yapacakmışız gibi ( en az 25 resmi maç) e futbolcularımız bir bu kadar maç zaten ilk yarıda oynadılar ve takımımızın yaş ortalaması bir hayli yüksek. bu sebeple de yabancı oyuncuları da rotasyona dahil edecektir mancini.

    sezonun ilk yarısında yabancı oyuncuları rotasyona dahil ederken en büyük sorunlardan birisi diğer kanat oluyordu. misal bir kanata bruma'yı koyuyorsun ancak diğerinde aydın varken verim alamıyorsun haliyle bir kanat oyuncusu daha gelmesiyle rotasyon kavramı sistem sabit oyuncu farklıdan sistem farklı oyuncu farklıya evrilecek. zaten büyük ihtimalle mancini bu transferi isterken çift kanatlı bir sistemi oynayabilmek için elinde alternatif oyuncular bulunmasını amaçlıyordu.

    takımımızın arka arkaya sistem değiştirerek oynaması ve bütün kadroyu kullanması halindeyse; kadroda bulunan genç isimler sürekli farklı sistemlerde oynayarak taktik bilgilerini geliştirebilecekler. bu da geleceğe dönük bir avantaj olarak cepte kabul edilebilir.

    ünal aysal yerli oyuncular da transfer edeceğiz dedi, yani yabancıları rotasyona dahil olabilmesi gerekli olan yerli isimleri de kadroya katılacak gibi bir varsayımda bulunursak bu transfer kısaca; geleceğe yatırım yapmak için, oyuncunun kulübünün maddi durumundan faydalanılarak yapılmış bir fırsat transferidir. takımın oynayabileceği varyasyonlar artarken yaş ortalaması düşmüş, ileride kar edilebilecek potansiyele sahip bir isim de kadroya katılmıştır. yerli olarak oynayabilse ballı kaymaklı bir transfer olurdu orası aşikar lakin yine de başarısız bir hamle olarak görmek bir hata olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın