• 1971
    bir takım düşünün ilk senesinde domercant ve hawkins üzerine oyunlar ve sistem belirlerken ikisinin de takımdan uzaklaşmasından dolayı yeni pick and roll ve uzun rotasyonu(ndong, macvan,furkan,dudley) devreye girerek yeni sistem oluştursun ve 23 yıl aradan sonra şampiyon olsun.

    ikinci senesinde jawai ve gordon üzerine kurulu penetre ve ikili oyun üzerine kurulan sistem yine oyuncuların sakatlanması ile yok olmuştur. bunların yanında sezona müthiş başlamış dudley sakatlanınca her şey alt üst oldu. bütün yük arroyo üzerine bindi. furkanın bitmek bilmeyen bel ağrıları ve hastalıkları yanında ender, cenk, hariston ve markonun sakatlıkları hiç bir sistemi takıma oturtma izni vermemiştir. neredeyse 2 hafta üst üste aynı takımla sahaya çıkamayan takımı "dış şutlar üzerine kurulu sistemi var" diye eleştirmek kör cahillikle eşdeğerdir.

    koç gerekeni yapıyor ve ligde zaten yakaladığımız güzel hava, şansızlıklıkların kırılması ile euroleaguede de 8 galibiyeti getirecektir. kimse merak etmesin. çok eleştirmek istiyorsanız sağlık ekibini eleştirin. bu kadar profesyonel yönetilen bir takımın oyuncusu nasıl enfeksiyondan 2 maç kaçırır?
App Store'dan indirin Google Play'den alın