resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 968
    iyi, potansiyelli ve gelecek vaadeden oyuncudur. 10m euro + bonus bonservis bedeli ödenmiştir kendisine. oynadığı maçların çoğunu izledim. kaliteli, potansiyelli ama bir şeylerinin eksik olduğu görülüyor. eksiklerini kapattığı/kapatabildiği zaman çok çok iyi bir futbolcu olabilir.
    ama bruma'nın futbolculuğundan çok galatasaray'ın transfer ettiği bu tip oyuncularla alakalı bir şeyler yazmak istiyorum. takımımızın bir transfer politikası yok. bence gelecek vaadeden 18-19 yaşındaki bir isme 10m euro vermektense, kendini kanıtlamış, 22-23 yaşında bir isme o kadar bonservis verilmeli. ve bu futbolcu 26-27 yaşına geldiğinde daha iyi bir bonservise satılmalı. en azından takımımızın transfer politikası bu yönde olmalı. riski az, futbolcudan faydalanabileceğimiz bir şekilde... tabi ki bu benim düşüncem.

    ama eğer siz 10m euro verip 18-19 yaşında birini alıyorsanız o zaman sizin bir politikanız ve amacınız olmalı.
    bruma iyi oyuncu ama 10m euro riske edilerek alınabilecek bir oyuncu mu? eğer bu oyuncuya bu kadar para ödeniyorsa teknik heyetin bu oyuncu üzerinde durması, ona uygun taktik ve oyun kurgusu geliştirmesi gerekmiyor mu? bruma için galatasaray'da kariyer planı yapılmış mı?

    eğer gencecik bir oyuncuya kulüp tarihinin en yüksek bonservis bedellerinden birini ödüyorsanız, planlı, programlı olmalısınız. umarım yönetim ve teknik heyet bruma üzerinde duruyordur ve yeteneklerinin gelişmesi ve potansiyeline ulaşabilmesi için gerekli planlamalar yapılıyordur.

    bizim takım gelecek vaadeden genç futbolculara çok bonservisler ödedi, sonra bedavaya gönderdi. carrusca, bratu, pretre, gabriel tamas, stancu, fabio pinto aklıma gelen yıldız adayları. ama biz hiçbirine bruma kadar umut bağlamadık.

    babası ona ortadan kaybolan yaramaz çocuk anlamına gelen bruma ismini koymuş. umarım bruma isminin bizim içinde aynı şeyi ifade etmesine yönetimimiz ve teknik heyetimiz izin vermez.
    biz sana yine bruma diyelim ama sen ortadan kaybolma yaramaz çocuk. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın