• 6
    1992 - 1993 sezonunda şampiyon olduğumuz, 8-0 biten ankaragücü maçının dillere dolandığı sezondur.çook uzun zaman önce yazdığım 8-0 biten maça dair yazım alttadır, bu maçı konu edenlere gösterilmesi halinde cevap veremeyecekleri kesindir.zira bu zamana kadar cevap alınamamıştır.beşiktaş'ın " şerefli ikincilik " masallarına tuz biber ekmetedir ;

    galatasaray 8 - ankaragücü 0

    her şeyden önce bir olayla başlayalım.bilmiyorum hatırlar mısınız, kanal 6'da faik çetiner'in sunduğu, ihsan kalkavan'ın yorumcu olduğu bir spor programı vardı.yine bir program esnasında yaklaşık 1 saat ankaragücü muhabbetinden başlayarak, 8-0 skorundan devam ederek her fırsatta " şikeci zalad, hain zalad, maçı satan baş kişi zalad " diye saydırdı durdu.gece ilerleyen saatlerde programa gelen bir telefon herkesi heyecana boğdu, arayan kişi zagrep'ten programı izleyen zalad'tı.

    başladı ihsan kalkavan'a saydırmaya ;

    " benim 8 golüde hatalı yediğimi söylüyorsun ama maçın 46. dakikasında oyundan çıktığımdan haberin yok, şike yapıldı diyorsun ama o dönemde beşiktaş'tan gelip bizde oynayan oyuncular olduğundan bahsetmiyorsun ? galatasaray nasıl ankaragücü'ne 8 tane atar, kesin şike var bu kadar gol yenir mi ? diyorsun ama beşiktaş'ın bizi 6-0 yendiği maçta golleri nasıl attığınızdan bahsetmiyorsun. bizim galatasaray maçından bir önceki hafta ligden düşmesi kesinleşmiş ve lig sonuncusu konya'ya yenildiğimizden haberin yok " diye devam etti.

    uzatmayalım, sizin şu an ki asılsız iddalarınızın baş savunucusu ihsan kalkavan o programdan sonra iki üç hafta zorlanmadığı sürece ağzını açamadı.zalad konuşurken mordan pembeye, pembeden kırmızıya çalan yöneticinin görüntüsü hala gözlerimin önünde.

    bakın şimdi şunu sorayım, bizim 8-0 biten maçın gollerini arasanız hemen bulursunuz da, beşiktaş'ın 6-0 yendiği maçın görüntülerini bulamazsınız, düşünün bakalım neden ?

    http://imageshack.us/a/img835/1018/nqd9.png

    bakın yukarıdaki maça, nasıl olmuşsa beşiktaş şikesiz !!! 6 tane atmış kadrosunda beşiktaş'lı oyuncularda olan ankaragücü'ne.ankaragücü'nün ilk onbirindeki en ilginç isimde sinan engin !

    http://imageshack.us/a/img9/3598/np04.png

    allah allah ne kadar ilginç. 85 gol yiyen ve sadece 29 gol atabilen, ligden düşmesi kesinleşmiş konya, ligin bitimine 1 maç kala ankaragücü'nü nasıl da yenmiş ? lig sonuncusu olan konya'nın yendiği, beşiktaş'ın 6 tane attığı ankaragücü'ne nasıl olurda galatasaray 8 tane atar şaşılacak şey !!!

    http://imageshack.us/a/img842/9817/huc9.png

    bakar mısınız tabloya, ligin bitimine 5 hafta kala, ankaragücü kendi evinde düşmemek için çırpınan karşıyaka'dan tamı tamına 5 tane yemiş.ligde tutunmaya çabalayan karşıyaka'nın 5 tane attığı takıma, beşiktaş'ın şikesiz !! 6 tane gözü kapalı attığı takıma galatasaray ne cürretle 8 tane atar !!!

    http://imageshack.us/a/img855/1522/fb41.png

    yukarıdaki maça bakın, beşiktaş'lı yöneticilerin galatasaray 5 tane attı diye laf etti dediğiniz takım konya'ya beşiktaş, tereyağından kıl çeker gibi şikesiz !!! tam 7 tane atmış.

    hay gözünü sevdiğimin şerefli ikincisi !!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın