• 110
    bildiğiniz gibi, “engelsiz aslanlar” olarak da anılan dünya şampiyonu ve 2013 yılında oynadığı tüm maçları kazanarak dördüncü kez avrupa şampiyonu olmaya hak kazanan galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımı, tekerlekli sandalye basketbol süper ligi'nin altıncı haftasında sahasında kktc turkcell ile karşı karşıya gelecek.

    uluslararası lions 118-t yönetim çevresi federasyonu olarak “sevgi engel tanımaz” sloganından hareketle yola çıktığımız 50. yıl etkinlikleri kapsamında, galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımımızın gösterdiği başarıları yeni yılın ilk günlerinde engelli çocuklarımıza göstermek ve takımımızı kktc turkcell ile yaptığı maçtan sonra ödüllendirmek amacıyla 4 ocak 2014 tarihinde saat 14:00’da ataköy ahmet cömert spor salonu’nda bir araya geliyoruz.

    çeşitli engel gruplarından olan özel çocuklarımızla maçın coşkusunu yaşayacağımız ve türk spor tarihinde önemli başarılara imza atan basketbol takımımızı ödüllendireceğimiz bu önemli günde sizi de aramızda görmekten büyük onur ve mutluluk duyacağız.

    tarih: 4 ocak 2014, cumartesi
    saat: 14:00
    yer: ahmet cömert spor salonu
    ataköy 4.kısım sonu olimpiyat evi yanı
    bakırköy/istanbul

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın