• 346
    attıkları tweet yakışıksız olmuş, takımın en büyük efsanelerinden birini dalga konusu yapmaları hoş değil. hele hele ultraslan'a alternatif olması istenen bir taraftar grubu için kritik bir hata ve benzeri hataları devam ettirirlerse bütün tribünü kucaklamaları zor gözüküyor.

    tekyumruk zaten sol görüşte insanlar tarafından kurulduğu için bizim memlekette sempati toplamaları yeterince zor, ek olarak bir de bu tarz hatalarla iyice taş koyuyorlar bu yola. ilgili tweet'e verilen cevaplara ve sözlükteki yorumlara bakarsanız çok rahatça görülebiliyor bu. bedavaya kombine alan, sürekli kendini öven tezahürat yapan, tribünde başka seslerin çıkmasından nefret eden, iktidarın yalakası olmuş ultraslan tayfası elamanları da fırsatını bulduğu için dizmiş küfürleri. "tribünde nerede oturuyor bunlar, gidip bıçaklayalım" kafasındaki taraftarların yorumları alt alta dizilmiş zaten.

    benim kendilerinden hala umudum var giderek azalıyor olsa da. daha akıllıca davranmaları gerekiyor yoksa elinde palayla bekleyen tiplere çok malzeme verirler böyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın