• 341
    sanıyorum şu sözlükte ''kendilerini çok severim ama'' diye başlayan eleştirilerden nefret ettiğim kadar hiçbir şeyden nefret etmedim. zamanla midem bulandı.

    ortada bir ikiyüzlülük var. kendilerini tanırım içlerinden hamit abi'ye falan da referansım. eğer ki benim referansım bir şeye değecekse tabi.

    ama belli ki kendi kontrol mekanizmaları yok ve bunu demokrasi diye adlandırıyorlar. kendini bir grup olarak görüyorsan ve bir sözcü atadıysan onun bu yavşakça deklarelerini de içine sindiriyorsun demektir.

    ne yaptı lan size fatih terim? milliyetçi diye sevmiyorsunuz, solcu değil diye sevmiyorsunuz. adana demirspor'da oynaması bile umurunuzda değil.

    galatasaray da çok umrunuzda değil diyenlere ağlak bir sürü şey yazdınız, ilk siyasi olayda yine gelip galatasaray'dan önce siyasi iradenizi ön planda tuttunuz.

    ya da bunu tutan adamların özrünü dilemediniz, iticileştiniz.

    ben arena yolları için eylem yaptığınızı görmedim? yol yapın demediniz, gelin yol yapılsın diye eylem yapalım demek için bizi de çağırmadınız.
    galatasaray spor kulübü yönetimine karşı da bir tane eyleminizi göremedik? arena yapımında ölen işçiler için 1 tane 5x5 pankarttan başka ne vardı? hani siz grupsunuz ya, burada da arkadaşlarınız, destekçileriniz var (biri de ben) ama siz ne bir oturma eylemi ne de başka bir şey yapmadınız o işçiler için.

    dürüst olun kapılara o işçilere isim vermek sizin fikriniz değildi. alisamiyen.net'te o fikrin kimden çıktığını biliyoruz. bahri havadır geldikten sonra gs tv'den kendi kadrosunu kurmak için birçok işçi çıkardı. bu adamlar, kızlar twitter'da yazdılar, face'ten paylaşımlarda bulundular o emekçilerin de yanında değildiniz?

    kitaplar, okullara yardımlar, gezi dayanışması eyvallah. bunlar yaptığınız güzel şeyler ama odak noktasında galatasaray olan bir tane çarpıcı eyleminiz yok. hani marjinal grup sizdiniz?

    gerçek solcu'ya yakışacak, aslanım benim diyeceğimiz bir tane eylem yok.

    ama twitter'ı teslim ettiğiniz ergen güzel şeyler yazıyor. bedenlerinizi, ruhunuzu teslim etseniz hizmetlerinin yanına yaklaşamayacağınız emekçiyle taşşak geçiyor.

    şimdi seyrediyorsunuz, tepkiler azcık daha çoğalırsa biriniz çıkar yalandan özür diler. sonra istanbul united ve diğer siyasi olaylarda sizi görmeye devam ederiz. ama ne çimler için yönetimi ne arena yolları için hükümeti tam anlamıyla protesto edersiniz.

    yazık.

    bir de putlaştırmayalım demiş. tebbet suresi okuyacak sandım.

    puta tapanlara taş yağdırmadık mı :) hahahahaha kavram kargaşasına gel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın