• 9051
    iyi yola girmiş olmasına rağmen oyun olarak eksikleri fazlaca bulunan takımdır. hala top bizdeyken defans oyuncularından başka boşta oyuncu bulmakta zorlanıyoruz, ileriye dönük oyuncularımız hala çok statik, çok nadir boşa kaçıyorlar. pas almak için taa semih'in, chedjou'nun yanına kadar gelip sonra tek pas yapıp yerlerine dönüyorlar. şu herkes sabit durup pas beklemesi olayına bir çözüm bulmamız gerekiyor. son zamanlarda bu durumdan kaynaklanan sorunları çözen genelde melo'nun terse attığı paslar oldu ama bu her zaman olamıyor malesef.

    ayrıca defanstan falan ileriye pas atmaya çalıştığımızda bu statiklikten dolayı kaybettiğimiz topların ardından o topu kapan adama anında pres yapmak gibi bir niyetimiz de yok gözüküyor ki bu da düzgün kontraya çıkan takımlar karşısında işimizi baya zorlaştırır. o topu kapmak için olmasa bile adamın pas açısını kapatacak şekilde önüne geçilmesi gerekiyor ilk anda ama bunu bile yapmıyor ilerdeki oyuncularımız. adam topu kapınca sadece el kol hareketleri ve of pof tripleri ile rakibin atak geliştirmesini izliyoruz.

    melo ve selçuk'ta topu defanstan almaya geldikleri için ileriye atılan bu toplar bi şekilde kaybedildiğinde hücum oyuncuları ile gerideki 6 adam arasında bi 30-40 metre mesafe oluyor ve bu mesafeyi adamlar yürüyerek geçiyorlar.

    bunlar türkiye'de her maç o kadar ciddi sorunlar oluşturmuyor ama avrupa'da ya da ilk topu alan oyuncusu iyi servis yapan bir oyuncu ve seri bir forveti olan takımlara karşı çok güzel kontralar yeriz gibi geliyor bana. son maçlarda çok gözüme batmaya başladı, umarım bilerek yaptığımız bişey yani oyun taktiğimiz/anlayışımız değildir bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın