• 9
    bu gözleme dayalı bir önermedir ve olasılığı da göz ardı edilebilecek bir düzeyde değildir. ancak beni daha çok umutlandıran fenerbahçe'nin sadece ligde mücadele etmesi, geriye 18 maçları kaldı. tek yolda ilerlemek avantaj gibi görünse de oyuncular oynadıkça forma grafikleri yükselir, özgüven kazanırlar. tek hedefleri 5 ay içinde 18 maç yapacak olan bir takım istediği kadar antrenman yapsın maç kondisyonu dediğimiz bir gerçek var.

    bizim 3 kulvarda yola devam ediyor olmamız, kadromuza yapılacak takviyeler, mancini ile geçireceğimiz hazırlık kampı bizi ivmelendirecek. futbolcuların bilinçaltında bahar aylarında oynayacağımız şampiyonlar liginde olacağı için kendilerine dikkat edeceklerdir. onlar 5 ayda sadece 18 lig maçı oynamanın verdiği ferahlıkla gevşeyecekken biz ciddi bir takvimle günden güne tempomuzu yakalayacağız.

    büyük takımlar sadece lig programıyla maksimum düzeyde forma ulaşamazlar ancak sezonda yaklaşık 45-50 maçlık bir takvimde oyuncularını hazır tutup, onlardan maksimum fayda alabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın