• 37
    teknik direktör taktikleri, oyuncu performansları vs. biraz daha zorlasalar türkiye süper lig maçlarına dönecek karşılaşma idi. o kadar sıkıcı oynadılar ki bir ara golü atıp üzerine yatmaya çalışan mehmet özdilek'li iki takımı izler gibi hissettim.

    jose mourinho belli ki takımına "kendinizi bilerek saldırın" demiş, deplasman maçında her zamanki gibi ilk önce savunmayı garantiye aldı, ardından hızlı ataklarla çıktı. ilk 30 dakika bir şey göremedik ama sonrasında pozisyonlara girdiler fakat başarılı olamadılar. çıkarken yaptıkları yanlış tercihler de olmadı değil. yanlış hatırlamıyorsam bir ara şut sayıları 9'a 0 mıydı neydi. istediklerini başardılar ama son vuruşa ulaşamadılar. frank lampard'ın direği dışında ortada olan bir maçtı.

    arsene wenger büyük takımları yenmeden nasıl premier ligi şampiyonu olmayı düşünüyor bilmiyorum ama bu maç gösterdi ki büyük takımlara karşı hiç bir varlık gösteremiyorlar. mesut özil'i alınca bir hava yakalamışlardı,olivier giroud, aaron ramsey,theo walcott hepsi birden durunca sonuç ortada. deplasmanda en büyük rakiplerinden birine farklı yenil, sonra kendi evinde bir başka rakibe karşı ezik oyna, bu işin sonu arsenal için iyi gözükmüyor.

    bunun dışında, uzun süre sonra izlediğim en sıkıcı ingiltere premier ligi maçlarından biriydi. bir geçen hafta oynanan 14 aralık 2013 manchester city arsenal maçına bak, bir de bu maça bak. tüm söyleyeceklerim bu kadar sayın sözlük...
App Store'dan indirin Google Play'den alın