resim
Yekta Kurtuluş
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:38
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 1484
    geldiğinden beri suat kaya'ya evrilmesini beklediğim futbolcu. daha önce de yazdım, * bu adam mümkün olduğu kadar geriye çekilmeli, çünkü ileride problem çözebilecek bir oyuncu değil, bu yüzden de kendisini ileri koymanın çok bir faydasının olacağını düşünmüyorum. çünkü orada hızlı olmak gerek. selçuk bile üst düzey maçlarda yavaş kalıyor. yekta'ysa galatasaray gibi bir takımda sıradanlaşıyor doğal olarak. ama defanstakilerin top çıkarma yetenekleri o derece gelişmiş değil. o yüzden mümkün olduğunca geride yer verilmeli kendisine ve ikinci bir suat kaya yaratılmalı. geriden iyi top dağıtmak için tekniği son derece yeterli. bence bu mevkiye alışırsa daha başarılı olur.

    galiba 22 aralık 2013 galatasaray trabzonspor maçında mancini geride oynatmış kendisini. maçı izleyemedim ne yazık ki, dışarıdaydım. nasıl bir verim alındığını bilmiyorum, ama extensor reyiz bu hamleyi çok beğenmiş.

    birçok konuda olduğu gibi galiba yekta konusunda da mancini'yle paralel düşünüyoruz. terim ya da gerets'ten daha yakın buluyorum bu yüzden kendime. 2011-12'deki terim, feldkamp ve mancini son on yılda bence bu takımın gördüğü en iyi teknik direktörler. değerini bilmek gerek o yüzden.

    edit: kendisini terim neredeyse hiç düşünmemiş ve kendisine hiç şans vermemiştir, ama bence burada suç terim'den çok yekta'nın kendisinde gibi... terim'i forma vermeye mecbur bırakacak şekilde çalışmalıydı, yapamadı. inşallah farklı bir yöntemle mancini kazanır yekta'yı. çünkü çok iyi özellikleri olan, iki yönlü oynamaya açık bir oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın