2013-14 UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu Rövanş Maçı
21:45 Stamford Bridge
2 - 0
  • 14
    hayal kurmak güzel şey:
    26 şubat 2014 galatasaray chelsea fc maçından ortalama bi skorla londra'ya gidiyoruz. hava hafif yağmurlu zemin kaygan ve kusursuz. chelsea taraftarı drogba'ya sevgi gösterilerinde bulunuyor. kamera kale arkasındaki legend pankartına zoomluyor
    drogba'yla sneijder de o pankarta bakarak muhabbet ediyorlar maç öncesi. takım ligte toparlanmış rakibin en önemli silahı eden hazard sakatlanmış (bkz: sinerji) yüksek özgüvenle çıkıyoruz maça.

    kısır bir maç oluyor tur atlamamız için bir gole ihtiyacımız var. selçuk inan wesley sneijdere veriyor pasını tabelalar 87. dakikayı gösterirken sneijder kanada girmeden sağ çaprazdan o adrese teslim paslarından birini atıyor. ve didier drogba penaltı noktasında topa darbeli bir şekilde vuruyor kafayı. cech sağına giden topa müdahele etse de yetersiz kalıyor. mourinho elindeki su şişesini yere fırlatıyor. tüm galatasaray taraftarları unutulmaz bir sezon yaşıyor. ve drogba legend pankartının olduğu taraftaki kaleye golünü atarak galatasaray efsanesi oluyor; gole sevinmeyerek chelsea efsanesi olmaya devam ediyor.

    hayat... neden olmasın?

    inandık biz sizlere!
App Store'dan indirin Google Play'den alın